Кіровоградщина: Поліція вберегла дівчину від непроправного вчинку

  • 11 трав. 2022 09:05
  • 429
    • Новина Кіровоградщина: Поліція вберегла дівчину від непроправного вчинку Ранкове місто. Кропивницький
     
    На Кіровоградщині правоохоронці врятували життя неповнолітній дівчинці.
     
    17-річна мешканка Світловодська, що залишилася без батьківського піклування, не впоралася з хвилюванням. До того, як зробити крок до непоправного, дитина зателефонувала до поліції. Зусиллями операторки служби «102» та ювенальної поліцейської, неповнолітню вдалося вберегти від біди.
     
    Інспектор служби «102» управління організаційно-аналітичного забезпечення та оперативного реагування Вікторія Гузейнова отримала дзвінок близько 2-ої години ночі. Жінка, маючи спеціальні знання, за голосом співрозмовниці зрозуміла складність випадку. Виявляючи терпіння та турботу, вона деякий час підтримувала з неповнолітньою розмову, а коли з’ясувала її місцезнаходження, негайно зорієнтувала черговий наряд поліції.
     
    Оскільки йшлося про неповнолітню особу, на виклик також прибула старший інспектор сектору ювенальної превенції Олександрійського районного відділу поліції Яна Пашагор’єва.
     
    У цей час дитина вже перебувала на краю даху багатоповерхівки та висловлювала наміри зробити крок вперед. Поліцейська спілкувалася з неповнолітньою протягом кількох годин. Після розмови дівчинка відмовилася від думки зводити рахунки з життям та повернулася до середини приміщення.
     
    У подальшому правоохоронці допомогли дитині зійти до першого поверху та передали лікарям.
     
    Сектор комунікації
    поліції Кіровоградської області