Які питання розглядатимуть під час сесії Кропивницької міської ради?

  • 10 трав. 2022 14:16
  • 523
    • Новина Які питання розглядатимуть під час сесії Кропивницької міської ради? Ранкове місто. Кропивницький
     
    Постійні депутатські комісії активно включилися у підготовку до чергової сесії  Кропивницької міської ради, інформує у ФБ міська рада.
    У Кропивницькій міській раді триває активна підготовка до чергової сесії. Поточний тиждень проходить під знаком роботи постійних депутатських комісій.
     
    Так, у понеділок, 9 травня, під головуванням депутата Кропивницької міської ради Вадима Дриги відбулося засідання постійної комісії з питань архітектурної діяльності, містобудування та капітального будівництва. А сьогодні, 10 травня, під орудою депутатки Валентини Яремчук пройшло засідання комісії з питань екології, земельних відносин та комунальної власності. 
    Участь у роботі комісій взяли секретар міської ради Олег Колюка та керівники виконавчих органів міської ради.   
    Предметом розгляду депутатів, зокрема, стали проєкти сесійних рішень «Про заяву Кропивницької міської ради «Про засудження агресії російської федерації проти України та підтримку територіальної цілісності і суверенітету України», «Про організацію роботи Кропивницької міської ради, її виконавчих органів, комунальних підприємств та закладів під час збройної агресії російської федерації проти України», «Про перейменування вулиць та площі», «Про забезпечення реалізації житлових прав мешканців гуртожитку по проспекту Університетському, 21» тощо. 
     
    Члени комісій також розглянули питання щодо надання дозволів на розробку проєктів землеустрою з відведення земельних ділянок під будівництво житла для вимушених переселенців та дозвіл на розробку технічної документації із землеустрою, що в подальшому передбачає використання земель для висадки овочевих культур в рамках всеукраїнської кампанії “Сади Перемоги”.