Кропивницький: На Балашівці зайнявся господарчій будинок

  • 9 трав. 2022 14:40
  • 950
    • Новина Кропивницький: На Балашівці зайнявся господарчій будинок Ранкове місто. Кропивницький
     
    Минулої доби на території області зафіксовано 13 пожеж, з них шість – у житловому секторі.
    Так, зазнали збитків від вогню різного ступеня приватні домоволодіння. 
     
    8 травня об 11:17 рятувальники загасили пожежу майна в приватному житловому будинку на площі близько 35 кв. м у с. Брусівка Устинівської СТГ. 
    О 13:00 надійшло повідомлення про пожежу покрівлі господарчої споруди та майна у ній у с. Перегонівка Перегонівської СТГ Голованівського району. Займання загасили господарі ще до прибуття пожежно-рятувального підрозділу.
    О 15:10 кропивницькі вогнеборці приборкали пожежу покрівлі господарчої будівлі та майна на площі близько 40 кв. м по пров. Олексіївський обласного центру.
     
    О 18:22 ліквідовано разом із МПК с. Глодоси займання сінника з сіном у с. Глодоси Глодоської СТГ Новоукраїнського району.
     
    9 травня о 01:05 у Кропивницькому по вул. Руслана Слободянюка рятувальники приборкали пожежу господарчої будівлі та майна на площі близько 22 кв. м.
    О 03:21 спільно з МПК с. Покотилове вогнеборці загасили пожежу 105 кв. м господарчої будівлі у с. Підвисоке Підвисоцької СТГ Голованівського району.
     
    Крім того, сім пожеж виникло на відкритих територіях екосистеми, а саме:
    Кропивницький район: Новгородківська СТГ, за межами с. Рибчине; Олександрівська СТГ, смт Олександрівка; Великосеверинівська СТГ, вул. Інгульська; 
    Новоукраїнський район: Новоукраїнська МТГ, за межами м. Новоукраїнка; Піщанобрідська СТГ, за межами с. Міжколодяжне; Рівнянська СТГ, за межами с. Комишувате; 
    Голованівський район, Новоархангельська СТГ, с. Кам’янече. 
    В усіх випадках травмованих чи загиблих немає. Причини пожеж з’ясовуються.