Професія слюсар: дізнайтеся, де може її опанувати безробітний

  • 4 трав. 2022 09:13
  • 497
    • Новина Професія слюсар: дізнайтеся, де може її опанувати безробітний Ранкове місто. Кропивницький
     
    Ви – безробітний, маєте високий рівень технічного та оперативного мислення, плануєте змінити своє професійне майбутнє та здобути нову професію, яка актуальна ринку праці Кіровоградщини?
     
    Служба зайнятості пропонує опанувати професією «Слюсар-ремонтник». Ця професія затребувана і в машинобудуванні, і на будівництві, і в хімічній промисловості, і в фермерському господарстві, і на багатьох інших підприємствах, бо машини і механізми стали невід’ємною частиною нашого життя. Хто, як не слюсар-ремонтник, буде все це обладнання ремонтувати і підтримувати у робочому стані? Тому і перспективи професії великі!
     
    Вас зацікавила ця інформація і ви вирішили зробити новий крок у своє професійне майбутнє? Інформація для вас.
     
    10 травня 2022 року на базі Одеського центру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості розпочинається навчання за професією «Слюсар-ремонтник». Термін навчання – 5,5 міс.
     
    Умовами до направлення на навчання є:
    • повна/базова загальна середня освіта;
    • вік особи не менше 18 років;
    • медична довідка.
    Для безробітних громадян, які зареєстровані в службі зайнятості, професійне навчання здійснюється за рахунок коштів Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття.
     
    Якщо вас зацікавила ця інформація, деталі дізнавайтеся у відділі організації профнавчання Кіровоградського обласного центру зайнятості за телефоном (0522) 32-13-28 або зверніться до найближчого центру зайнятості за місцем Вашого перебування.
     
    Відділ організації профнавчання 
    Кіровоградського обласного центру зайнятості