«Шукаю тебе»: на НТН стартує проект про пошук людей, які загубилися під час війни

  • 26 квіт. 2022 16:07
  • 939
    • Новина «Шукаю тебе»: на НТН стартує проект про пошук людей, які загубилися під час війни Ранкове місто. Кропивницький
     
    У вівторок, 26 квітня, о 19:00 на телеканалі НТН – прем'єра проекту «Шукаю тебе», який допоможе українцям знайти близьких людей, котрі загубилися під час війни, а також – розшукати рідних, із якими втрачено зв'язок.
     
    - У ці важкі для нашої країни часи кожен із нас воює на своєму фронті. Наш фронт – допомога в пошуку людей, – каже ведучий проекту Анатолій Бондаренко. – Ми розуміємо та розділяємо біль людей від втрати зв'язку з близькими, і ми готові допомогти їм у пошуках. Допомогти всім, хто загубив у цій страшній війні своїх рідних: дітей, батьків, братів, сестер… Усім, хто хоче знайти одне одного. Ми шукаємо, бо хочемо знайти наших… Усіх до одного!
     
    Завдання проєкту – допомогти людям максимально оперативно знайти інформацію про місце перебування близьких людей – як евакуйованих, так і тих, що залишилися в регіонах із активними бойовими діями, зокрема й на окупованих та звільнених територіях. А також допомогти в пошуках контактів родичів у найбільш безпечних регіонах України та країнах Європи – для возз'єднання та прихистку родин, які тікають від війни.
     
    Якщо ви втратили зв'язок із близькими, якщо не знаєте, де вони і що з ними, залишайте заявку на пошук на сайті dopomogaua.info, на спеціальній сторінці проекту «Шукаю тебе». А якщо ви подивилися програму та впізнали когось із тих, кого розшукують, якщо ви знаєте, де зараз ці люди та що з ними, пишіть на електронну пошту shykayou@ukr.net.
     
    Сподіваємося, що всі, хто загубився на цій війні, знайдуть одне одного якнайшвидше. Давайте спільними зусиллями допоможемо людям знайти близьких! Дивіться проект «Шукаю тебе» щовівторка та щочетверга о 19:00 на телеканалі НТН.
     
    Пресс-служба телеканала ИНТЕР