Кіровоградська область: На Компаніївщині перейменовуватимуть вулиці

  • 26 квіт. 2022 10:25
  • 549
    • Новина Кіровоградська область: На Компаніївщині перейменовуватимуть вулиці Ранкове місто. Кропивницький
     
    Увічнення пам'яті героїв-земляків!
    В Компаніївській громаді закликали мешканців громади взяти активну участь у найменуванні (перейменування) топонімічних назв на честь воїнів-земляків, які проявили мужність і самовідданість у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України під час збройної агресії росії проти України, інформує ОДА у ФБ.
     
    - З початку збройної агресії Російської Федерації проти України наші земляки стали на захист своєї держави у лавах її Збройних Сил. Ми вдячні кожному воїну, хто береже наш край від агресора. Сумуємо і пам’ятаємо загиблих Героїв Івана Маркова, Олега Жука, Олега Габінета, Валерія Чмихаленка, Ярослава Павлюка, Іллю Тимофієва. Нещодавно громада попрощалася з військовослужбовцями Ігорем Нагорновим та Ярославом Остапенком, які загинули під час активних бойових дій з російськими нелюдами. Україна за будь-яких умов переможе, бо ми захищаємо свою землю. А для майбутніх поколінь українців нам треба зберегти пам’ять про своїх героїв, - йдеться у повідомленні.
     
    Компаніївська селищна рада закликала мешканців громади долучитися до обговорення щодо найменування (перейменування) вулиць, провулків, площ, парків, скверів, мостів та інших споруд в населених пунктах громади на честь воїнів-земляків, які проявили мужність і самовідданість у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України під час збройної агресії росії проти України. Усі пропозиції в обов’язковому порядку будуть розглянуті селищною радою.
    Вічна пам’ять Героям України!