Слідство отримало дозвіл на заочне розслідування державної зради екснардепа Іллі Киви

  • 21 квіт. 2022 14:11
  • 754
    • Новина Слідство отримало дозвіл на заочне розслідування державної зради екснардепа Іллі Киви Ранкове місто. Кропивницький
     
    Державне бюро розслідувань продовжує систематично виконувати свої функціональні обов’язки, спрямовані на утвердження законності та справедливості в Україні.
     
    Зокрема, за зверненням ДБР, слідство отримало дозвіл на заочне розслідування державної зради екснардепа Іллі Киви, який виїхав до рф та в ефірі пропагандистського телебачення закликає до захоплення влади в Україні. Також, минулої доби зрадники з лав правоохоронців викриті на Запоріжжі та Херсонщині.
     
    В умовах воєнного стану працівники ДБР спільно із колегами з інших правоохоронних органів спрямовують основні сили для викриття зрадників нашої держави, виявлення диверсійно-розвідувальних груп ворога в регіонах та наближення Перемоги. Проте водночас не припиняється активна робота Бюро, віднесена до підслідності згідно із законодавством.
     
    Так, на Львівщині повідомлено про підозру чиновнику Держгеокадастру, який дозволив незаконно відчужити землю комунальної власності на більш ніж 26 га. Вартість земель оцінюють у 113 млн грн.
     
    Детальніше про результати роботи правоохоронного органу у брифінгу радниці з комунікацій ДБР Тетяни Сапьян.
    Боронимо державу разом!