Рятувальники перевіряють пожежну безпеку храмів перед Великоднем

  • 19 квіт. 2022 09:48
  • 514
    • Новина Рятувальники перевіряють пожежну безпеку храмів перед Великоднем Ранкове місто. Кропивницький

    Працівники Служби 101 проводять ряд заходів щодо забезпечення безпеки громадян під час святкування Великодня. Передусім рятувальники здійснюють перевірки стану пожежної безпеки приміщень: звертають особливу увагу на наявність у будівлях вогнегасників, шляхів евакуації прихожан, протипожежного водопостачання та сигналізації, знаків пожежної безпеки, стану утримання електрогосподарства та приладів опалення.

    Великдень – свято традиційно пов’язане не тільки з освяченням пасхальних страв, а й з масовим використанням відкритого вогню, зокрема свічок та лампадок. Пам’ятайте, тримаючи у храмі свічку в руках необхідно слідкувати за тим, щоб вогонь не потрапив на власні або чужі речі, які можуть миттєво спалахнути. Після служби більшість людей несуть лампадки та запалені свічки додому, залишені без нагляду вони можуть спричинити загоряння домашніх речей.

    Встановлюючи свічки і лампадки вдомаподбайтещоб поруч з ними не було легкозаймистих матеріалів (штор, тюлісвяткових декорацій тощо) та не залишайте їх запаленими без нагляду.

    Будьмо свідомими і не допустимо пожеж у оселях! Хай вогонь, - вогонь любові і благодаті, горить лише у Ваших серцях і допомагає нашим захисникам у вкрай важкий для нашої країни час!

    Кропивницьке районне управління ГУ ДСНС України в області