Безробітніх Кіровоградщини навчать сучасній діловій українській мові

  • 12 квіт. 2022 12:00
  • 432
    • Новина Безробітніх Кіровоградщини навчать сучасній діловій українській мові Ранкове місто. Кропивницький
     
    Маєш бажання удосконалити навички ділової української мови з урахуванням змін нової редакції правопису, опанувати тренди ділового спілкування, дізнатися особливості застосування усної та писемної ділової мови. Служба зайнятості готова допомогти.
     
    18 квітня 2022 року на базі Одеського центру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості розпочнуться курси цільового призначення за навчальною програмою «Сучасна ділова українська мова».
     
    Навчання триватиме 5 днів.
     
    Умовами до направлення на навчання є:
    • освіта професійно-технічна;
    • вік особи не менше 18 років;
    • медична довідка.
     
    Для безробітних громадян, які зареєстровані в службі зайнятості, професійне навчання здійснюється за рахунок коштів Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття.
     
    Інформацію про інші професії, які можна здобути за сприяння служби зайнятості у квітні цього року, дізнавайтеся у відділі організації профнавчання Кіровоградського обласного центру зайнятості за тел. (0522) 32-13-28 або завітайте на сайт обласного центру зайнятості у рубрику «Професійне навчання» – «Центри професійно-технічної освіти» – «Графік навчання у ЦПТО ДСЗ».
     
    #служба_зайнятості #професійне_навчання #робота
     
    Відділ організації профнавчання 
    Кіровоградського обласного центру зайнятості