Кропивницький: Для переселенців є робочі місця

  • 7 квіт. 2022 09:36
  • 600
    • Новина Кропивницький: Для переселенців є робочі місця Ранкове місто. Кропивницький
     
    Михайло Бєжан: підприємства Кропивницького в умовах воєнного стану виконують надзвичайно важливу роль.
     
    Відродження активної виробничої діяльності підприємств наближає українців до Перемоги, до встановлення миру в Україні.  
     
    - Перехід підприємств на роботу в умовах воєнного стану – важливе завдання як для реального сектору економіки Кропивницького, так і для місцевих органів влади, - наголосив заступник міського голови Михайло Бєжан. -  У той же час, воєнний стан, у якому перебуває країна, призвів до труднощів із кадровим забезпеченням підприємств.
     
    У такій ситуації Кропивницька міська рада звертається до громадян, які вимушено переселилися з інших міст і населених пунктів України і на даний час обрали для себе місцем проживання Кропивницький, долучитися до роботи місцевих підприємств. 
    На даний час у Кіровоградському міськрайонному центрі зайнятості є понад 229 вільних вакансій. 
     
    Зокрема, роботодавці у Кропивницькому потребують водіїв, слюсарів, електрогазозварювальників, токарів, машиністів компресорних установок, екскаваторів, кранів, навантажувальних машин, кухарів, шевців, лікарів та лікарів - ветеринарів, медсестер, менеджерів, інженерів, програмістів, продавців, гірників тощо. 
     
    - Підприємства обласного центру чекають на Вас, потребують Вашого досвіду, професіоналізму і майстерних робочих рук, - закликав Михайло Бєжан. - Ми готові допомогти Вам із працевлаштуванням. 
     
    На усіх, хто виявить бажання працевлаштуватися на підприємствах Кропивницького, чекають у Кіровоградському міськрайонному центрі зайнятості за адресою: м.Кропивницький, вул. Маланюка, 15, тел. 322048, 245391.
    Режим роботи: понеділок-четвер – з 08.00 до 17.00, п'ятниця – з 08 до15,45 .
    Консультацію і допомогу можна отримати також у відділі праці Кропивницької міської ради: тел.35-83-37, моб.0508887841.