ПриватБанк профінансував посівну вже на два мільярда гривень

  • 6 квіт. 2022 18:04
  • 596
    • Новина ПриватБанк профінансував посівну вже на два мільярда гривень Ранкове місто. Кропивницький
     
    На 6 квітня обсяги фінансування ПриватБанком посівних робіт українським фермерам та агропідприємствам перевищив 2 млрд грн - повідомив керівник дирекції обслуговування бізнес клієнтів ПриватБанка Євген Заіграєв. За програмою пільгового кредитування агросектору кредити отримали більше ніж 770 фермерів.
     
    - Сьогодні банк та наші співробітники працюють без вихідних, щоб встигнути вчасно фінансувати посівну кампанію аграрієв, - відзначив Євген Заіграєв. - Зараз ми видаємо новий агрокредит кожні три хвилини, тому що фермерам підтримка потрібна саме сьогодні.
     
    Нагадаємо, ухвалене Урядом рішення щодо збільшення обсягів надання у 2022 році ПриватБанку та банкам-кредиторам державних гарантій на портфельній основі дозволяє ПриватБанку надати агросектору пільгових кредитів під держгарантії більше ніж на 9 млрд грн.
     
    Заявку на пільгове кредитування агровиробників можна подати онлайн на сторінці pb.ua/agro. За умовами програми кредитування доступне на строк 6 місяців з компенсацією від держави до 0% річних річних у сумі до 60 млн грн для агровиробників з “банком землі” в обробітку від 100 га, які розташовані в регіонах України, де наразі не ведуться бойові дії.
     
    Анжела Дзінзюра
    Спеціаліст з комунікацій в регіоні ПриватБанку