Лариса Костенко: "Творчий простір" у Кропивницькому збирає друзів

  • 5 квіт. 2022 09:10
  • 697
    • Новина Лариса Костенко: «Творчий простір» у Кропивницькому збирає друзів Ранкове місто. Кропивницький
     
    Освітяни обласного центру звертаються до громадян, які через війну залишили рідний дім, втратили роботу, і обрали тимчасовим місцем проживання Кропивницький, інформує міська рада у ФБ.
     
    - Ми вже трохи знайомі з вами, бо займаємося вашим розміщенням, - відзначила начальник управління освіти міської ради Лариса Костенко. - Освітні заклади обласного центру мають необхідні ресурси, а головне – щире бажання допомогти вам створити належні умови для вашого проживання, навчання, дозвілля, тобто швидко адаптуватися у нашому гостинному місті.
     
    І створений у Кропивницькому спільний «Творчий простір» стане місцем цікавих зустрічей, в рамках яких проводитимуться заходи з адаптації, релаксації, творчі майстер-класи, індивідуальні консультації з психологами. Зустрічі можуть бути поєднані загальною програмою або представлені окремо, з урахуванням потреб і побажань гостей.
     
    Усім зацікавленим пропонується заповнити невелику анкету за посиланням https://docs.google.com/.../1FAIpQLSdovgB9Ya7SZD.../viewform, яка допоможе освітянам швидко планувати і організовувати спільний «Творчий простір».
     
    - Головне - ми будемо розуміти ваші потреби, інтереси, можливості? і наші зустрічі стануть цікавими, необхідними, корисними, - наголосила Лариса Костенко. -  Ми прагнемо вам допомогти!