Музиканти зберуться на благодійному шоу в Іспанії на підтримку України

  • 1 квіт. 2022 17:10
  • 715
    • Новина Музиканти зберуться на благодійному шоу в Іспанії на підтримку України Ранкове місто. Кропивницький
     
    У середу, 6 квітня, в Іспанії пройде спеціальне музичне шоу «Unidos por la paz: Ucrania en el coraz'on» («Об’єднані заради миру: Україна в серці») на підтримку України. Іспанські та українські музиканти, зокрема учасники Євробачення різних років, зберуться на одній сцені з єдиною метою — зібрати благодійні кошти для допомогти постраждалим від російської агресії українцям.
     
    Серед артистів, які долучаться до концерту солідарності: Vanesa Mart'in, Rozal'en, Mal'u, Dvicio, Manuel Carrasco, Manolo Garc'ia, Pastora Soler (Євробачення Іспанія 2012), Pablo Albor'an, Camela, 'Alvaro de Luna, Marlon, Dani Fern'andez, Luis Fonsi, Antonio Jos'e, Cepeda, Paula Mattheus, Edurne (Євробачення Іспанія 2015), Sofia Ellar, Merche, Funambulista, Agoney та представник Іспанії на Євробаченні у 2022 році співак Chanel.
     
    У спецшоу також візьмуть участь українські співачки NK та Джамала — переможниця Євробачення-2016, яка виконає свою переможну композицію «1944».
     
    Транслюватиме двогодинний концерт організатор заходу — іспанський суспільний мовник RTVE. Окрім музичних виступів спецшоу включатиме репортажі з України та інтерв’ю.
     
    Кошти, отримані від трансляції благодійного концерту, спрямують на допомогу українському народу через неурядові організації: ACNUR (Управління Верховного комісара ООН у справах біженців), Червоний Хрест та CEAR (Іспанська комісія з допомоги біженцям).