Кіровоградщина: Через закриття морських портів аграріям слід налаштувати логістику на Європу

  • 25 бер. 2022 10:07
  • 688
    • Новина Кіровоградщина: Через закриття морських портів аграріям слід налаштувати логістику на Європу Ранкове місто. Кропивницький
     
    Внаслідок закриття морських портів аграріям Кіровоградщини слід заздалегідь відкоригувати свою логістику на Європу й опрацювати питання переробки продукції. На цьому наголосив голова обласної ради Сергій Шульга під час наради з підприємцями та сільгоспвиробниками в облдержадміністрації учора, 24 березня. Про це інформує обласна рада у ФБ.
     
    Голова облради уточнив, з огляду на той факт, що морські порти України тимчасово не працюють, весь експорт сільгосппродукції доведеться здійснювати через Європу.
     
    - На сьогодні усі морські порти закриті, тому аграріям слід опрацювати питання переробки того, що ми виростимо, а також відповідно відкоригувати свою логістику на Європу. Знадобляться додаткові заходи, про які потрібно думати вже сьогодні. Обласна рада, депутатський корпус готові до будь-якої співпраці та підтримки підприємців і керівників фермерських господарств, - зазначив Сергій Шульга.
     
    Як уже повідомлялося, голова обласної ради Сергій Шульга запропонував бізнесу релокацію виробництв із зон бойових дій на Кіровоградщину.