Кіровоградщина: У Хмельовому запрацював новий супермаркет

  • 22 бер. 2022 18:05
  • 1004
    • Новина Кіровоградщина: У Хмельовому запрацював новий супермаркет Ранкове місто. Кропивницький
     
    У Хмельовому Новоукраїнського району у приміщенні, яке простоювало понад 10 років, запрацював супермаркет, а громада отримала 8 нових робочих місць. Про це повідомила директор Регіонального фонду підтримки підприємництва у Кіровоградській області Ольга Ковальова-Алокілі сьогодні, 22 березня.
     
    - Регіональна мережа супермаркетів звернулася до обласної ради з тим, щоб узяти в оренду приміщення у Хмельовому. Будівля стара, була напіваварійна. Регіональний фонд здійснював супровід бізнес-проєкту. Відтак спільними зусиллями жителі села отримали не лише супермаркет, насамперед - нові робочі місця і відрахування до місцевого бюджету, а обласний бюджет - надходження від оренди. Щиро вдячна підприємцям, які підтримують нашу армію, вірять у перемогу України у цій війні та продовжують працювати над зміцненням економіки держави. Це і є патріотизм, - зазначила Ольга Ковальова-Алокілі.
     
    Як уже повідомлялося, протягом 2021 року Регіональний фонд підтримки підприємництва Кіровоградської області профінансував сім бізнес-проєктів, у той час як у 2019 та 2020 роках - по одному.
     
    Нагадаємо, Регіональний фонд підтримки підприємництва у Кіровоградській області Ольга Ковальова-Алокілі очолила у травні.