Кропивницький: Як маленькі кропивничани розважаються у ляльковому театрі

  • 23 лют. 2022 12:31
  • 604
    • Новина Кропивницький: Як маленькі кропивничани розважаються у ляльковому театрі Ранкове місто. Кропивницький
     
    У неділю, 20 лютого, юні кропивничани завітали у академічний обласний театр ляльок на виставу "Їжачок-хитрячок", про це йдеться на сторінці у ФБ театру.
     
    "Любіть Україну!
    У неділю, 20 лютого, наші юні глядачі після перегляду повчальної казки "Їжачок-хитрячок" за творами Івана Франка, разом з ведучою відправилися у "Подорож Україною", яку ми присвятили звитягам загиблих Героїв Небесної Сотні та Міжнародному Дню рідної мови.
     
    Дорослі хвилиною мовчання вшанували пам'ять про героїв. А діти без вагань відповідали на всі питання вікторини про символи України, вибирали овочі для головної національної страви та розучували за ведучою рухи гопака. 
    Також, разом з нашими партнерами, працівниками обласної бібліотеки для дітей ім.Т.Шевченка, у фоє театру було змонтовано виставку дитячої літератури українських авторів та видань. 
     
    А в театральному куточку наші художники змонтували гарну фотозону, де маленькі і дорослі відвідувачі могли зробити на згадку світлини з казковим захисником рідної землі - сміливим Котигорошком", - йдеться у повідомленні.