Кропивницький: Молода поетеса Ольга Застеба презентує збірку поезій

  • 13 лют. 2022 18:30
  • 1085
    • Новина Кропивницький: Молода поетеса Ольга Застеба презентує збірку поезій Ранкове місто. Кропивницький
     
    У Кропивницькому у Музеї мистецтв у понеділок, 14 лютого, відбудеться презентація збірки поезій молодої поетеси Ольги Застеби під назвою "Жовті листочки". Захід розпочнеться о 15 00.
     
    Нагадаємо, що минулого року у квітні у музеї пройшов творчий вечір місцевої поетеси Ольги Застеби під назвою "Планета вальсує". Дівчина протягом останніх п’яти років публікувала свої твори у ФБ і задумала видати свою першу збірку. І тепер її мрія здійснилася.
     
    Ольга є героїнею численних публікацій, адже вона у 2019 році на мистецькому фестивалі Кропфест стала переможницею проєкту "Герої серед нас" за свою внутрішню відвагу. Дев’ять років тому їй поставили діагноз: розсіяний склероз, вона майже не пересувається без сторонньої допомоги. Її простір обмежений квартирою і подвір’ям її будинку. Але поетеса не впадає в депресію і не скиглить, щодня виходить на так звану прогулянку, де на неї чекають коти та птахи, веде свій блог. Не дивлячись на хворобу, Ольга заробляє собі на життя, плетучі мереживні палантини та створюючи вірші.