З міського бюджету компенсують вартість орендованого житла кропивничанам, які постраждали від вибуху

  • 11 лют. 2022 10:16
  • 726
    • Новина З міського бюджету компенсують вартість орендованого житла кропивничанам, які постраждали від вибуху Ранкове місто. Кропивницький
     
    Міська влада Кропивницького готова надавати компенсацію за оренду житла мешканцям будинку, постраждалого від вибуху, інформує міська рада у ФБ.
     
    Учора, 10 лютого, Кропивницький міський голова Андрій Райкович проінспектував, як тривають відновлювальні роботи в будинку по вулиці Космонавта Попова, 24, корп.1.
     
    Будівельники працюють – продовжують укріплення підвальної частини будинку. Газопостачання в більшості квартир 3-го і 4-го під’їздів вже відновлене. ЖЕО №4 безперебійно координує роботу усіх служб. Фірма «Ятрань» забезпечує харчування спеціалістів, які проводять аварійно–відновлювальні роботи в багатоповерхівці.
    Андрій Райкович поспілкувався з місцевими та нагадав жителям першого і другого під’їздів, які будуть тимчасово відселеними з будинку на час відновлюваних робіт, про необхідність якнайшвидше приносити необхідні документи в штабний автобус, аби мати змогу отримати компенсацію за оренду житла. 
     
     
    - Станом на цю годину маємо вже 44 заяви. Сподіваюсь, за п’ятницю – суботу ви донесете решту, щоб в понеділок – вівторок, після казначейських операцій, розпочати перерахунок грошей на ваші картки, - зазначив міський голова. -  Дуже прошу всіх поквапитись і якнайшвидше донести необхідні документи в наш штабний автобус. Прийом ведеться із 11.00 до 14.00.