Кропивницький: Розпочала роботу сесія міської ради (ВІДЕО)

  • 4 лют. 2022 10:22
  • 1062
    • Новина Кропивницький: Розпочала роботу сесія міської ради (ВІДЕО) Ранкове місто. Кропивницький
     
    На другому засіданні дев’ятої сесії Кропивницької міської ради зареєструвалось 30 депутатів, відсутні - 13. Кворум, необхідний для роботи засідання, є.
     
    Міський голова в першу чергу підняв питання надзвичайної події, що сталася 2 лютого на вулиці Попова. Наразі визначаються причини витоку газу, встановлюються, на якому етапі була порушена техніка безпеки. Андрій Райкович звернувся до депутатів з проханням провести профілактичні бесіди з мешканцями міста.
     
    Учора була відновлена подача електроенергії до будинку. Потрібно переконатися, що в ньому немає витоку газу і можна відновити подачу газу мешканцям будинку, постраждалого від вибуху і пожежі. Будинок на комбінованій системі теплозабезпечення: електричній, централізованій.
    Є проблеми з конструктивами будинку, будівельники, проєктанти приймають рішення - розпочався етап відновлювальних робіт, щоби упередити обвал пошкоджених панелей. 
     
    Загрози життю дівчаток наразі немає, діти пройдуть реабілітацію у рідному місті або в столиці. Мешканцям будинку надається допомога.