Кропивницька баскетбольна команда виборола третє місце на турнір пам’яті тренерів Дубіна та В’язовського

  • 2 лют. 2022 16:01
  • 520
    • Новина Кропивницька баскетбольна команда виборола третє місце на турнір пам’яті тренерів Дубіна та В’язовського Ранкове місто. Кропивницький
     
    У Кропивницькому відбувся баскетбольний турнір пам’яті тренерів Віктора Дубіна та Леоніда В’язовського, інформує у ФБ міська рада.
     
    Турнір з баскетболу, присвячений пам’яті Віктора Дубіна, тренера, доцента кафедри теорії та методики олімпійського і професійного спорту, судді всесоюзної і національної категорій та Леоніда В’язовського – головного тренера Кіровоградської області, який виховав не одне покоління талановитих кропивницьких баскетболісток, проходив на базі факультету фізичного виховання ЦДПУ ім. В. Винниченка впродовж трьох днів, із 28 по 30 січня.
     
    У день урочистого відкриття учасників турніру привітали начальник управління молоді та спорту Кропивницької міської ради В'ячеслав Гурський, ректор ЦДПУ ім. В. Винниченка Євген Соболь, голова федерації баскетболу у Кіровоградській області Микола Аношкін.
    Це була справжня зустріч друзів, які у запеклій боротьбі змагалися на баскетбольному майданчику, а опісля — раділи перемогам один одного.
    Зрештою турнірна таблиця сформувалася наступним чином: перше місце виборола команда Кривого Рога, друге місце - команда Києва, третє місце посіла команда Кропивницького і четверте - команда Одеси.