Стартувала реєстрація на любительські велозмагання "Лютий ХОЛОДЕЦЬ 2022"

  • 1 лют. 2022 09:55
  • 889
    • Новина Стартувала реєстрація на любительські велозмагання «Лютий ХОЛОДЕЦЬ 2022» Ранкове місто. Кропивницький
     
     
    Анонсуємо старт реєстрації на перші у 2022 році любительські велозмагання "Лютий ХОЛОДЕЦЬ 2022", які відбудуться 20 лютого 2022 року на теритрії лісомасиву "Біляєвський", поблизу обласного кардіологічного центру.
     
    Захід проводиться за ініціативи велоклубу "Bike Band" та за підтримки співорганізаторів. Це - велоклуби міста: "Велокроп",  "Maximoose_bike", "Ranndonneurs.kr.ua", "KropPeloton cycling club". Також державні спортивні організації "Спорт для всіх", " Федерація велоспорту у Кіровоградській області", "Національний олімпійський комітет у Кіровоградській області", "Кіровоградській обласний центр туризму", та Міжнародний благодійний фонд "ТИ НЕ ОДИН". За спонсорської підтримки торгової марки "Пан Кабан", веломагазину "Восход", веломагазину " Велокрут", веломагазину "Восход", магазину туристичного сопрядження "ProTrack" та інших.
     
     
     
    Запрошуються всі  велолюбителі міста та області  та  їхніх увболівальників взяти участь у заході. Мета організаторів - не лише проведення змагань, а й створення зимового свята для спільноти міста, що підтримують активний спосіб життя та відпочинку. Плануються спортивні заїзди на спеціально підготовленій трасі, не важка, за категоріями, з урахуванням віку та статі, стану підготовки, які будуть обслуговуватися професійною суддівською бригадою. Цікаві конкурси з професійним ведучим, призи від спонсорів, розіграш  лотереї від партнерів, залучений професійний фотограф. Родзинка свята - смачна кухня на багатті.  Холодно точно не буде!
     
    Ті, кого зацікавив захід, переходимо за посиланням на положення змагань. https://docs.google.com/document/d/1X_S3g9KrAhMEYmt4nwATLcz9Qhk-Rym1SBR-jUfNBoU/edit, читаємо уважно правила. Потім переходимо на посилання "реєстрація",https://docs.google.com/spreadsheets/d/1tm2ZvZ7Hmoig-wft9Db6czswKrg1AmtHOC41R1qrAHA/edit заповнюємо форму анкету Сплачуємо стартовий внесок 150 грн, (або 200 грн за три дні до старту з 17 лютого), на картковий рахунок, номер картки Приват банка 4731219617066877 отримувач Кулінка Олександр Володимирович, скрин платежу відправити зручним месенджером на номер +380505180707. Другий варіант оплати у веломагазині - партнери "Восход". Велозмагання є некомерційними, тому всі стартові внески підуть виключно на  благодійну допомогу гематологічному відділенню Дитячої обласної лікарні, де лікуються онкохвори діти та організацію проведення змагань