У Кропивницькому стартували змагання в рамках Динаміади-2022

  • 24 січ. 2022 09:30
  • 624
    • Новина У Кропивницькому стартували змагання в рамках Динаміади-2022 Ранкове місто. Кропивницький
     
    Захід відбувся у спортивному комплексі фізкультурно-спортивного товариства «Динамо» у Кіровоградській області. Шість збірних команд з числа силових структур області, Головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій в області, управління судової охорони та Національної гвардії змагалися за першість у спортивному самбо.
     
    У результаті напруженої боротьби перемогу у змаганнях здобула команда Головного управління Національної поліції в Кіровоградській області, друге і третє місця посіли представники Головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій та Долинської територіальної громади. Команди Національної гвардії, патрульної поліції та судової охорони стали призерами змагань.
     
    В особистому заліку перемогу з числа поліцейських здобули: Сергій Вака (у ваговій категорії 57 кг) Руслан Заторський (68 кг), Олександр Гайдиш (67 кг), Богдан Прозоров (74 кг), Роман Майнич (82 кг), Володимир Красюк (90 кг), Анатолій Бондаренко (100кг) та Віктор Андрієнко (понад 100кг).
     
    Учасники змагань отримали медалі від керівника Головного управління Нацполіції області – голови обласної організації ФСТ «Динамо» Романа Козьякова, а команди, які увійшли до трійки найсильніших – кубки переможців.
     
    Очільник відомства побажав правоохоронцям подальших успіхів у спорті та роботі.