Поліцейські роти конвойної служби відзначають професійне свято

  • 20 січ. 2022 17:07
  • 707
    • Новина Поліцейські роти конвойної служби відзначають професійне свято Ранкове місто. Кропивницький
     
    Поліцейські роти конвойної служби та ізоляторів тимчасового тримання підбили підсумки роботи за минулий рік. Нарада відбулася сьогодні, 20 січня, у Головному управлінні Національної поліції в Кіровоградській області.
     
    У ній взяли участь очільник відомства Роман Козьяков, його заступник Сергій Котига, керівництво управління превентивної діяльності, сектору організаційного забезпечення місць тимчасового тримання та особовий склад підрозділів.
     
    На початку заходу керівник поліції області привітав поліцейських роти конвойної служби та ізоляторів тимчасового тримання з професійним святом, подякував за сумлінне виконання службових обов’язків та вручив заохочення – подяки ГУНП в області та відзнаки «За службу державі».
     
     
    Голова обласної профспілкової організації атестованих працівників органів внутрішніх справ Валерій Шевчук долучився до вітань та вручив правоохоронцям грамоти профспілки.
     
    Після урочистої частини присутні розглянули результати діяльності підрозділів у 2021 році. Загалом виконання завдань конвойною службою із забезпечення охорони ув’язнених осіб та вжиття заходів з попередження виникнення надзвичайних подій.
     
    Також обговорили підсумки роботи поліцейських ІТТ, зокрема діяльність у рамках проєкту «Custody Records», мета якого – забезпечення захисту прав та законних інтересів як затриманих, так і правоохоронців.
     
    Сектор комунікації
    поліції Кіровоградської області