З 24 січня в межах програми єПідтримка можна буде придбати ліки

  • 20 січ. 2022 12:03
  • 428
    • Новина З 24 січня в межах програми єПідтримка можна буде придбати ліки Ранкове місто. Кропивницький
     
    Повністю вакциновані українці віком від 60 років зможуть витратити 1 тис. грн в межах програми Президента єПідтримка на придбання лікарських засобів. Про це повідомив Прем’єр-міністр Денис Шмигаль під час засідання Кабінету Міністрів 19 січня, інформує Урядовий портал.
     
    - Також плануємо розширити програму єПідтримка на дітей віком від 12 до 17 років. Для цього ми оформили сьогодні відповідне протокольне доручення, — додав очільник Уряду.
     
    Денис Шмигаль підкреслив, що Міністерство охорони здоров’я вже спростило доступ підлітків до вакцинації проти COVID-19. Відтепер не потрібна обов’язкова наявність усіх щеплень.
     
    Прем’єр-міністр також повідомив, що члени Уряду після засідання отримають бустерну дозу вакцини проти COVID-19 та закликав усіх українців щепитися так само.
     
    - Для посилення захисту перед новим штамом в Україні передбачена можливість отримати третю дозу вакцини для всіх охочих, які пройшли базовий курс більше шести місяців тому. Я закликаю всіх скористатися цією можливістю, — підкреслив Денис Шмигаль.