Ансамбль «Світанок» представив дітям ветеранів різдвяне театралізоване дійство (ФОТО)

  • 20 січ. 2022 10:41
  • 623
    • Новина Ансамбль «Світанок» представив дітям ветеранів різдвяне театралізоване дійство (ФОТО) Ранкове місто. Кропивницький
     
    Діти ветеранів переглянули різдвяне хореографічно-театралізоване дійство ансамблю «Світанок», інформує Кіровоградська обласнарада у ФБ.
     
    У Кропивницькому більше сотні дітей із родин ветеранів АТО/ООС переглянули хореографічно-театралізоване дійство «Різдво іде, добро в кожну хату несе» ансамблю «Світанок» в обласній філармонії учора, 19 січня.
     
    - Різдвяні свята – невід’ємна частина нашої самобутності. Щороку ми чекаємо на родинні, наповнені щастям, радістю і новими надіями дні. Сьогодні разом із нами більше 100 дітей ветеранів АТО та дітей з інвалідністю з різних громад області і прекрасно, що всі разом ми можемо ще раз відчути ці святкові емоції. Вітаю з Водохрещам і нехай свята вода дасть нам сил і здоров‘я, - привітав присутніх заступник голови обласної ради Дмитро Лінько.
     
    Хореографічно-театралізоване дійство «Різдво іде, добро в кожну хату несе» відбулося за мотивами традиційних різдвяних святкувань і обрядів у рамках мистецького проєкту «Вечори духовної музики «Різдвяні передзвони».
    Як уже повідомлялося, обласна рада передбачила у бюджеті на 2022 рік 7,7 мільйона гривень на виконання заходів обласної програми підтримки учасників війни.