Кропивницький приєднався до благодійної акції «Лапка до лапки рятує життя»

  • 19 січ. 2022 12:09
  • 548
    • Новина Кропивницький приєднався до благодійної акції «Лапка до лапки рятує життя» Ранкове місто. Кропивницький
     
    У Дніпрі, Києві, Кропивницькому, Львові та Харкові мешкають найчуйніші українці – перебіг акції «Лапка до лапки рятує життя» від АЛЛО
     
    Попередня статистика новорічної благодійної акції «Лапка до лапки рятує життя» від АЛЛО для БФ «Таблеточки» свідчить, що мешканці 5 міст найактивніше долучилися до допомоги хворим дітям та участі в акції – покупки благодійного магніту з зображенням лапки помаранчево-чорного тигриняти за символічну суму 5 гривень.
     
    ТОП-5 міст, мешканці яких найактивніше долучилися до акції за даними АЛЛО – купили 31% з усіх проданих магнітів:
     
    1.Київ
    2.Дніпро
    3.Львів
    4.Харків
    5.Кропивницький
     
    Крім того, в деяких магазинах у Дніпрі, Львові, Луцьку, Харкові та Сумах розкупили найбільше магнітів серед усіх магазинів АЛЛО в Україні.
     
    Вже 1 лютого 2022 року за підсумками акції маркетплейс АЛЛО подвоїть зібрані кошти та направить цю суму БФ «Таблеточки», який вже понад 10 років опікуються дитячою онкологією.
     
    З 24 грудня 2021 року до 17 січня 2022 року було зібрано 270 000 гривень та продано 54 000 магнітів, а це означає, що діти вже можуть розраховувати на суму 540 000 гривень. Географія проєкту охоплює всі міста, в яких працюють магазини АЛЛО, магніт також можна придбати на сайті www.allo.ua до 31 січня 2022 року. За перебігом акції можна слідкувати на сайті allo.ua/ua/lapkadolapki.
     
    В АЛЛО вражені активністю українців: клієнти та пересічні українці купують магніти, багато публікують фото з магнітами у соціальних мережах. Кожен українець може долучитися до цієї ініціативи та новорічного дива для маленьких українців, які наразі борються з хворобами, адже АЛЛО подвоїть всі кошти, які будуть зібрані від продажу магнітів.
     
    Довідка
     
    АЛЛО — маркетплейс національного масштабу з товарами – від електроніки, косметики та інструментів до одягу та меблів, з доставкою замовлень додому, на пошту або в магазини у понад 140 містах України.
     
    allo.ua – тицяй що хочеш!
     
    «Таблеточки» — благодійний фонд, що понад 10 років допомагає онкохворим дітям в Україні. Фонд працює за чотирма напрямами: адресна допомога сім’ям, систематична допомога дитячим онковідділенням, захист прав дітей та професійний розвиток медичного персоналу. За час роботи фонду понад 5500 сімей отримали адресну допомогу.