Поліцейські, які брали участь у спортивних змаганнях, отримали заохочення

  • 18 січ. 2022 18:23
  • 806
    • Новина Поліцейські, які брали участь у спортивних змаганнях, отримали заохочення Ранкове місто. Кропивницький
     
    Переможці та призери змагань «Динаміади-2021» отримали заохочення.
     
    Нагородження відбулося сьогодні, 18 січня, в Головному управлінні Національної поліції в Кіровоградській області під час засідання Президії обласного об’єднання ФСТ «Динамо», за участі керівництва та представників правоохоронних і силових відомств. 
     
    Очільник поліції області – голова обласної організації Роман Козьяков і заступник Олександр Гусак вручили кубки переможцям та призерам «Динаміади-2021».
     
     
    За результатами змагань перше місце посіла команда Головного управління Національної поліції в Кіровоградські області. Другими стали представники Головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій в області, третіми – управління патрульної поліції в області.
     
    Керівник поліції Кіровоградщини Роман Козьяков привітав колег з їхніми спортивними досягненнями, подякував за внесок кожного у популяризацію фізичної культури і спорту серед правоохоронців, побажав подальших успіхів у рамках «Динаміади-2022» та в інших змаганнях. 
     
    Під час засідання присутні також підсумували результати діяльності організації за минулий рік, обговорили пріоритетні завдання та загалом план роботи на 2022 рік. 
     
    Сектор комунікації
    поліції Кіровоградської області