Марія Чорна взяла участь у відкритті «Різдвяних передзвонів»

  • 16 січ. 2022 12:11
  • 689
    • Новина Марія Чорна взяла участь у відкритті «Різдвяних передзвонів» Ранкове місто. Кропивницький
     
    Голова Кіровоградської ОДА взяла участь у відкритті вечорів духовної музики «Різдвяні передзвони», які традиційно проходять у січні в обласній філармонії. 
     
    Цьогорічні «Різдвяні передзвони» відкрили концертом Академічної хорової капели «Орея» Житомирської філармонії імені С.Ріхтера. 
     
    - Це не просто концерт, це диво, казка. Це наші українські традиції: різдвяні колядки, автентичний одяг, чарівні декорації – наш український національний код, який закладений кожному з нас. Мені приємно бачити тут молоде покоління, родини з дітьми. Я вдячна вам за те, що наші українські традиції, культура передаються нащадкам. Я хочу ще раз привітати вас з різдвяними святами, побажати вам щастя, удачі, миру, і нехай здійсняться мрії кожного з вас! - звернулася до присутніх Марія Чорна. 
     
    Присутні мали змогу прослухати українську колядку «Щедрий вечір», старовинну французьку пісню «Почули ми ангелів», буковинську колядку «В неділю рано» у виконанні солістів Олександра Яремчука, Максима Беляка, Тетяни Коновал та інших.4