Голова облради відсторонив директора регіонального центру розвитку послуг від виконання обов’язків

  • 14 січ. 2022 12:00
  • 753
    • Новина Голова облради відсторонив директора регіонального центру розвитку послуг від виконання обов’язків Ранкове місто. Кропивницький
     
    Голова облради відсторонив директора регіонального центру розвитку послуг і призначив службове розслідування, інформує Кіровоградська обласна рада у ФБ.
     
    Голова обласної ради Сергій Шульга відсторонив директора комунального підприємства «Регіональний центр розвитку послуг» Ірину Маковей від виконання службових обов‘язків і призначив службове розслідування терміном на 2 місяці. Відповідне розпорядження підписав сьогодні, 13 січня.
     
    Згідно з документом, службове розслідування триватиме до 13 березня.
    «(…) з метою виявлення причин та умов неналежного виконання службових обов‘язків, перевищення своїх повноважень, що призвело до заподіяння значної матеріальної шкоди підприємству», - йдеться у розпорядженні про причини службового розслідування.
     
    Також у документі зазначається, що голова обласної ради призначив виконуючою обов‘язки директора КП «Регіональний центр розвитку послуг» начальника відділу розвитку і маркетингу підприємства Марину Осіпову.
    Нагадаємо, торік у КП «Регіональний центр розвитку послуг» відбувся внутрішній аудит, у ході якого виявлено порушень на понад 4 мільйони гривень.
     
    Тоді ж постійна комісії обласної ради з питань власності доручила усунути порушення і притягнути до відповідальності винних осіб, а також рекомендувала голові обласної ради Сергію Шульзі оголосити догану директору підприємства - Ірині Маковей. 
    Як уже повідомлялося, раніше голова облради Сергій Шульга озвучив сім акцентів у своїй роботі, назвавши серед них прозорий менеджмент. Тоді ж він наголосив, що запровадив аудити на комунальних підприємствах, аби унеможливити на них зловживання та створити умови для ефективної роботи.