Стало відомо, хто зі студентів отримуватиме стипендію від голови облради

  • 12 січ. 2022 14:48
  • 703
    • Новина Стало відомо, хто зі студентів отримуватиме стипендію від голови облради Ранкове місто. Кропивницький
     
    Стипендію голови обласної ради отримуватиме Єлизавета Єрещенко, інформує Кіровоградська ОДА у ФЮБ.
     
    Стипендію голови обласної ради Сергія Шульги отримуватиме студентка третього курсу факультету української філології, іноземних мов та соціальних комунікацій Центральноукраїнського державного педагогічного університету імені Володимира Винниченка Єлизавета Єрещенко. Про це Сергій Шульга повідомив на своїй сторінці у Facebook сьогодні, 11 січня.
     
    - Саме Лізу мені порекомендували у виші як достойну кандидатуру на стипендію. Сьогодні поспілкувалися. Зізнаюся, вражений енергією й запалом. Радію, що стипендія, яку я започаткував, ще більше стимулюватиме молодь до науки, до громадської роботи і втілення цікавих проєктів, - зазначив голова обласної ради.
     
    Нагадаємо, впровадження іменної стипендії для кращого студента Центральноукраїнського державного педагогічного університету імені Володимира Винниченка Сергій Шульга анонсував під час святкування вишем сторіччя у листопаді 2021 року.
     
    Стипендію у п‘ять тисяч гривень голова обласної ради виплачуватиме зі свої заробітної плати щомісяця впродовж 2022 року.