У Знам’янці поліція затримала молодика, який викрав 2 470 метрів кабелю

  • 30 груд. 2021 12:10
  • 525
    • Новина У Знам’янці поліція затримала молодика, який викрав 2 470 метрів кабелю Ранкове місто. Кропивницький
     
    На Кіровоградщині поліцейські викрили підозрюваного в умисному пошкодженні телекомунікаційної мережі та крадіжках кабелю.
     
    Слідчі відділу поліції № 1 (м. Знам’янка) Кропивницького районного управління проводять розслідування кримінальних правопорушень, скоєних на території Олександрівської громади.
     
    У результаті вжитих заходів правоохоронці встановили причетність 20-річного місцевого жителя до крадіжок телефонного кабелю та 15 фактів умисного пошкодження ліній зв'язку, загальною довжиною більше 2 470 метрів.
     
    Внаслідок протиправних дій особи було спричинено припинення надання телекомунікаційних послуг двадцяти абонентам та завдано збитків підприємству зв’язку на понад 70 тисяч гривень.
     
    Громадянину правоохоронці повідомили про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень за ч. 1, 2 ст. 185 (крадіжка) та ч. 1, 2 ст. 360 (умисне пошкодження або руйнування телекомунікаційної мережі) Кримінального кодексу України. 
    Санкцією статті передбачено покарання – штраф від трьох тисяч до десяти тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або позбавлення волі на строк від трьох до п’яти років.
     
    За матеріалами
    сектору поліцейської діяльності 
    № 1 (смт Олександрівка)
    відділу поліції № 1 (м. Знам’янка) 
    Кропивницького районного управління 
    поліції Кіровоградської області