Керівник апарату облдержадміністрації Павло Топчій повідомив про зміни у структурі ОДА

  • 29 груд. 2021 18:03
  • 1415
    • Новина Керівник апарату облдержадміністрації Павло Топчій повідомив про зміни у структурі ОДА Ранкове місто. Кропивницький
     
    Сьогодні, 29 грудня, під час звіту про діяльність Кіровоградської ОДА за грудень начальник апарату облдержадміністрації Павло Топчій, повідомив про зміни у структурі ОДА.
     
    За його словами, нова структура вже готова і повністю буде введена в дію з 1 січня 2022 року. Зараз закінчуються підготовчі етапи.
     
    - Передусім мова йде про структурні підрозділи, які є найбільшими і вміщують декілька часто різних напрямків. Наприклад, департамент капітального будівництва та інвестиційної діяльності. Він займається і будівництвом закладів, і будівництвом доріг, і залученням інвестицій, але у результаті так складалось, що «пробуксовував» він у всіх напрямках. Тому з наступного року цей департамент буде займатись виключно будівництвом, - повідомив Павло Топчій.
     
    Як додав посадовець, були також забрані не властиві департаментам функції.
    «Відбулись точкові зміни, сподіваємось, що це дасть можливість працювати більш ефективно та інтенсивно», - сказав Павло Топчій.