Працівники Центру екстреної медичної допомоги отримали нову форму

  • 29 груд. 2021 15:12
  • 596
    • Новина Працівники Центру екстреної медичної допомоги отримали нову форму Ранкове місто. Кропивницький
     
    Уперше за сім років «екстренка» Кіровоградщини отримала тисячу нових комплектів форменого одягу, інформує обласна рада у ФБ.
     
    Працівники Центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф в області отримали нові формені костюми сьогодні, 29 грудня.
     
    - Це вперше за сім років нам вдалося оновити гардероб для всіх 975 працівників «екстренки». Уже сьогодні ми передамо форму у райони, - повідомив генеральний директор центру Олександр Ярошенко.
     
    Голова обласної ради Сергій Шульга акцентував увагу на тому, що в 2021 році Кіровоградщина отримала 43 нові реанімобілі.
     
    - Наші громади отримали сучасні машини для транспортування хворих. За державною програмою область суттєво оновила автопарк «швидких». Важливо, щоб вони працювали і допомагали рятувати життя людей. Я ж бажаю усім у новому році в першу чергу здоров‘я, - сказав Сергій Шульга.
     
    Нагадаємо, голова обласної ради в ефірі «Суспільне.Кропивницький» зазначив, що ремонт місцевих доріг має в першу чергу відповідати маршрутам шкільних автобусів і «швидких».