Кіровоградщина: Які дороги повинні ремонтуватимуться у першу чергу?

  • 27 груд. 2021 10:50
  • 741
    • Новина Кіровоградщина: Які дороги повинні ремонтуватимуться у першу чергу? Ранкове місто. Кропивницький
     
    - Ремонт місцевих доріг має в першу чергу відповідати маршрутам шкільних автобусів і «швидких» - Сергій Шульга.
     
    Ремонт і будівництво місцевих доріг у наступному році, на що Кіровоградщина отримала фінансовий ресурс із державного бюджету, мають відповідати маршрутам шкільних автобусів і машин екстреної медичної допомоги, а також напрямкам до туристичних локацій. Про це під час ефіру на «Суспільне.Кропивницький» нагадав голова обласної ради Сергій Шульга, 24 грудня, інформує обласна рада у ФБ.
     
    Голова обласної ради зазначив, депутатський корпус чекає від Агентства місцевих автомобільних доріг в області презентацію плану розвитку на 2022 рік.
     
    - І депутати обласної ради, і керівники територіальних громад хочуть знати, де і коли плануються будівництво і ремонти місцевих доріг. Це питання неодноразово піднімалося, однак жодної інформації ми так і не отримали. Найбільше турбує, чи відповідатиме осучаснення дорожньої інфраструктури маршрутам шкільних автобусів, як доїздитимуть машини екстреної медичної допомоги, як жителі області і гості діставатимуться до наших туристичних локацій, - сказав Сергій Шульга.
     
    Як уже повідомлялося, обласна рада проголосувала за обласний бюджет на 2022 рік, його видатки становитимуть 2 мільярди 782,9 мільйона гривень.