Кіровоградщина: Протягом трьох років капітально відремонтують дві обласні лікарні

  • 20 груд. 2021 13:00
  • 712
    • Новина Кіровоградщина: Протягом трьох років капітально відремонтують дві обласні лікарні Ранкове місто. Кропивницький
     
    Протягом 2022-2024 років передбачена реконструкція та ремонт приміщень та відділень Кіровоградської обласної лікарні та дитячої обласної лікарні в рамках програми Президента України «Велике будівництво». Про це під час брифінгу повідомив директор департаменту охорони здоров’я ОДА Олег Рибальченко, інформує ОДА у ФБ. 
     
    - Ми плануємо, що ці заклади стануть багатопрофільними – дитяча та доросла лікарні. Відповідно, щодо реконструкції та ремонту цих закладів має бути створена проектно-кошторисна документація. Передбачається, що протягом наступних 3 років відбудеться повне відновлення та модернізація всіх тих корпусів, які потребують ремонту», - зазначив Олег Рибальченко. 
     
    Він додав, що в дитячій обласній лікарні частина корпусів вже відремонтована. Наразі залишається лише питання щодо обладнання та недобудованого приміщення. 
     
    - А от у дорослій обласній лікарні ця програма тільки має стартувати. Але ми сподіваємося, що будуть дійсно передбачені для всіх приміщень ті технічні вимоги, які забезпечать надання допомоги пацієнтам на дуже високому рівні, - додав директор департаменту.