Вертолітний майданчик та урбан-парк. Голова ОДА анонсувала будівництво масштабних об’єктів

  • 17 груд. 2021 14:16
  • 1476
    • Новина Вертолітний майданчик та урбан-парк. Голова ОДА анонсувала будівництво масштабних об’єктів Ранкове місто. Кропивницький
     
    Марія Чорна анонсувала будівництво декількох масштабних об’єктів по програмі "Велике будівництво" на Кіровоградщині, інформує ОДА у ФБ.
    Голова Кіровоградської ОДА Марія Чорна в ефірі телеканалу «UA:Кропивницький» анонсувала початок будівництва у 2022 році низки масштабних об’єктів у рамках програми Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво».
     
    - Плануємо розпочати будівництво масштабного сучасного спорткомплексу, під нього вже виділено земельну ділянку на околиці Кропивницького по вулиці Жадова. Наразі працюємо над виготовленням проєктно-кошторисної документації, - повідомила Марія Чорна.
     
    Також очільниця області анонсувала і будівництво урбан-парку на Набережній в обласному центрі, модернізацію обласної лікарні, зокрема реконструкцію операційного блоку та утеплення і переоснащення лікувальних корпусів.
     
     
    - В обласній лікарні також плануємо будівництво вертолітного майданчика для транспортування санацією пацієнтів, а в дитячій обласній лікарні хочемо провести реконструкцію харчоблоку. Для виконання цих робіт наразі також розробляється проєктно-кошторисна документація, - додала Марія Чорна.