Кропивницький: Школярі прикрашають ялинки біля міської ради (ФОТО)

  • 17 груд. 2021 13:45
  • 1359
    • Новина Кропивницький: Школярі прикрашають ялинки біля міської ради (ФОТО) Ранкове місто. Кропивницький
     
    Сьогодні колективи кропивницьких шкіл приїхали до центру, аби прикрасити величні ялинки на площі перед міською радою. Прикраси для зелених красунь школярі виготовляли своїми руками: це і кумедні сніговики, і різнокольорові бурульки, і рукавички, і золоті півмісяці, янголятка, гірлянди та червоні чобітки. 
     
     
     
     
     
     
    Посеред площі управління торгівлі облаштувало новорічну фотозону зі святковими ялинками, санчатами та символічними подарунками, та, на жаль, сильний вітер зніс інсталяцію додолу.  Не забули цьогоріч і про вертеп, який розмістили між ялинками навпроти входу до міської ради.
     
    Тут же розташувався і святковий ярмарок, на якому торгують медом, сирами, новорічними прикрасами, вовняними виробами, випічкою та фруктами. Великого ажіотажу серед містян ярмарок не викликав, проте тут недорого можна було придбати яблука та хурму. 
     
    Тим часом на  Площі Героїв Майдану працівники КП "Міськсвітло" прикрашають ілюмінацією головну ялинку Кропивницького та встановлюють фігури сніговиків і крісло для Святого Миколая.