У Кропивницькому на центральній площі відкривається новорічне містечко

  • 14 груд. 2021 11:06
  • 1293
    • Новина У Кропивницькому на центральній площі відкривається новорічне містечко Ранкове місто. Кропивницький
     
    Сьогодні, 14 грудня, відбувся брифінг начальниці управління культури та туризму Анни Назарець, начальниці управління торгівлі та побутового обслуговування населення Алли Козлової та директора КП "Міськсвітло" Дмитра Тотка.
     
    Як розповіл Анна Назарець, у Кропивницькому до Дня Святого Миколая, 19 грудня, на площі Героїв Майдану влаштують новорічну програму для малят і дорослих. 
     
    О 16 годині розпочнеться вистава для дітей за участі казкових персонажів та розіграшами подарунків. Діти, які розповідатимуть вірші, отримають солодкі подарунки від Святого Миколая.  
     
    О 17 годині - відбудеться відкриття новорічної ялинки, яка засяє цьогоріч новими вогниками. Опісля розпочнеться програма для дорослих - концерт за участі гурту “Up and Up”, на якому прозвучать хіти української та зарубіжної естради.
     
    Як повідомив директор КП "Міськсвітло" Дмитро Тоток, довжина гірлянди цього року складає пів кілометра, вогники якої засяють новими кольорами. На площі буде облаштована нова фотозона. До того ж на містян очікує сюрприз, який поки що залишається таємницею. На жаль, через карантинні обмеження резиденції Святого Миколая у цьому році не буде.
    У цьому році на площі біля міської ради встановлять новий вертеп, так як рік тому вандали пошкодили минулорічний. 
     
     
    Начальниця управління торгівлі Алла Козлова розповіла, що з 17 грудня на площі біля міської ради облаштують святкову територію з живими ялинками і яскравою фотозоною. На кропивничан очікує новорічний ярмарок за участі місцевих виробників, який триватиме 29-30 грудня.  
     
    На днях на центральній площі запрацює новорічне містечко: встановлять вісім нових будиночків, в яких торгуватимуть їжею та сувенірами. До того ж на свята працюватимуть більше десяти атракціонів, з яких двоє будуть новими: паравозик для зовсім маленьких дітей "Дракоша" та "Веселі гірки".  
    Анна Назарець закликала кропивничан одягати захисні маски на свято, піклуючись таким чином про здоров’я один одного.
     
     
    ФОТО умовне