Кіровоградщина: Як інспектор поліції врятував малюків від ймовірної загибелі

  • 14 груд. 2021 10:15
  • 874
    • Новина Кіровоградщина: Як інспектор поліції врятував малюків від ймовірної загибелі Ранкове місто. Кропивницький
     
    На Кіровоградщині поліцейський врятував із небезпечної ситуації двох дітей.
     
    Інспектор відділу служби «102» управління організаційно-аналітичного забезпечення та оперативного реагування поліції Кіровоградської області Віталій Бондюк зняв малюків із відчиненого вікна квартири на четвертому поверсі.
     
    Перебуваючи поза службою, в одному з мікрорайонів міста близько 18-ї години правоохоронець почув у подвір’ї багатоповерхівки крик жінки та одразу ж вийшов з’ясувати, що трапилося. Громадянка вказала на будинок, де у віконному отворі перебувало двоє хлопчиків, віком близько 4 та 2 років.
     
    Поліцейський, не роздумуючи, кинувся до під’їзду та піднявся на четвертий поверх. Його дружина тим часом підбігла під вікно, щоб у разі розвитку найгіршого сценарію ситуації зловити дітей внизу.
     
    З допомогою мешканців будинку Віталію вдалося якнайшвидше потрапити до квартири, на підвіконні якої перебували малюки. Двері відчинила їхня мама, яка не одразу зрозуміла, що сталося. Поліцейський миттю кинувся до вікна та зняв дітей.
     
    Жінка пояснила, що розкладала речі у сусідній кімнаті і не помітила, як малеча опинилася на підвіконні.
     
    На місце події прибув наряд поліції та рятувальники, яких викликали небайдужі громадяни. З мамою правоохоронці провели профілактичну бесіду. Жінка пообіцяла надалі пильно слідкувати за своїми малюками.
     
    Сектор комунікації
    поліції Кіровоградської області