У Кропивницькому копи виявили водія маршрутки у стані алкосп’яніння (ВІДЕО)

  • 10 груд. 2021 10:36
  • 1161
    • Новина У Кропивницькому копи виявили водія маршрутки у стані алкосп’яніння (ВІДЕО) Ранкове місто. Кропивницький
     
    Завдяки повідомленню небайдужих громадян патрульні поліцейські відсторонили від керування, ймовірно, нетверезого водія маршрутки і склали адмінматеріали, інформує у ФБ Патрульна поліція.
     
    Цієї середи патрульні отримали виклик від небайдужого громадянина про те, що керманич напідпитку керує маршрутним таксі. 
    Інспектори негайно відреагували на повідомлення. На вулиці Короленка вони виявили вказаний транспортний засіб, водій якого дійсно мав ознаки алкогольного сп'яніння. Від проходження відповідного огляду чоловік відмовився. 
     
    А під час перевірки патрульні виявили, що керманич не мав при собі водійського посвідчення і полісу обов'язкового страхування.
    За виявлені правопорушення поліцейські склали на 50-річного водія адмінматеріали: за ч.1 ст.130 (Відмова від проходження огляду на стан сп'яніння) і ч.1 ст.126 (Керування транспортним засобом особою, яка не має відповідних документів на право керування) КУпАП.
     
    Надалі водія відсторонили від керування транспортним засобом.
    Друзі, якщо ви знаєте про водіїв, які напідпитку сіли за кермо, повідомляйте на лінію 102. Зробимо наше місто безпечним разом.