Кіровоградщина: Які громади підписали меморандум з поліцією?

  • 2 груд. 2021 15:02
  • 1086
    • Новина Кіровоградщина: Які громади підписали меморандум з поліцією? Ранкове місто. Кропивницький
     
    На Кіровоградщині меморандуми про співпрацю з поліцією підписали ще шість громад.
    Захід відбувся у рамках проєкту «Поліцейський офіцер громади», реалізацію якого, за сприяння МВС та Нацполіції України, на території області розпочато у 2019 році.
     
    Упродовж двох років на Кіровоградщині до проєкту вже долучилися 22 громади, в яких працює 31 поліцейський офіцер.
     
    Сьогодні, 2 грудня, в Головному управлінні Національної поліції в Кіровоградській області відбулася зустріч начальника відомства Романа Козьякова та його заступника Олексія Ніколаєва з керівниками громад, які вирішили долучитися до впровадження нового формату роботи правоохоронців на своїх територіях.
     
    Присутні обговорили питання реалізації проєкту, зокрема забезпечення поліцейського офіцера громади службовим приміщенням, оснащеним необхідною технікою та автотранспортом.
     
     
    Наприкінці заходу керівник поліції області та представники Благовіщенської міської та Заваллівської, Компаніївської, Побузької, Олександрівської й Петрівської селищних територіальних громад підписали меморандуми про співпрацю та партнерство.
     
    - Ми вдячні за активну участь громад в розбудові безпечного простору на Кіровоградщині. Вони зацікавлені, щоб на території постійно перебував поліцейський офіцер, підтримував комунікацію та забезпечував безпеку. Ми продовжуємо подальше впровадження проєкту. Вже відкрито конкурс на 11 посад у громадах, які сьогодні підписали меморандуми, та кандидати подають свої анкети, - зазначив заступник начальника поліції області Олексій Ніколаєв.
     
    Нагадаємо, у листопаді на території Олександрійської та Кетрисанівської громад розпочали роботу поліцейські станції.
     
    Сектор комунікації
    поліції Кіровоградської області