Хто очолив Агенцію регіонального розвитку в Кіровоградській області?

  • 2 груд. 2021 13:04
  • 589
    • Новина Хто очолив Агенцію регіонального розвитку в Кіровоградській області? Ранкове місто. Кропивницький
     
    Олександр Гавриленко повторно став директором Агенції регіонального розвитку в Кіровоградській області, інформує обласна рада у ФБ.
    Директором установи «Агенція регіонального розвитку Кіровоградської області» повторно за результатами конкурсу став Олександр Гавриленко. Засідання конкурсної комісії відбулося 30 листопада.
     
    - Агенція регіонального розвитку є новим інструментом регіонального розвитку, основна мета якого - забезпечення ефективної комунікації центральних органів влади із територіальними громадами. Ми працюємо для активізації місцевого економічного розвитку, консультуємо та навчаємо проектному менеджменту фахівців у громадах, а також допомагаємо у вирішенні локальних проблем регіону, – прокоментував Олександр Гавриленко.
     
    Він подякував засновникам Агенції, зокрема обласній раді та депутатам, за підтримку і сприяння у роботі Агенції. Він також додав, що до завдань Агенції належить сприяння реалізації регіональної стратегії розвитку Кіровоградщини, підтримка інвестиційних проектів і програм та новий напрямок – соціальне підприємництво.
     
    - Ми досягли того, що Кіровоградщина є однією з шести областей, які беруть участь у проекті розбудови соціального підприємництва. І наразі вже перші підприємці отримають підтримку Європейського Союзу на розвиток свого бізнесу у сумі 310 тисяч гривень. У майбутньому ми хочемо поглибити цей напрямок, оскільки успішний бізнес для нас - це нові робочі місця та економічний розвиток регіону, – наголосив Олександр Гавриленко.