У Кропивницькому за один вечір копи зупинили двох водіїв, які керували авто у стані сп’яніння

  • 2 груд. 2021 11:20
  • 569
    • Новина У Кропивницькому за один вечір копи зупинили двох водіїв, які керували авто у стані сп’яніння Ранкове місто. Кропивницький
     
    У Кропивницькому патрульні поліцейські за одну годину виявили двох нетверезих керманичів та склали на них протоколи, інформує у ФБ Патрульна поліція. 
     
    Вчора, близько 18-ї години, на проспекті Винниченка поліцейські зупинили авто Toyota Corolla, який рухався у темну пору доби без увімкненого ближнього світла фар. 
    Під час спілкування з водієм охоронці порядку виявили у нього ознаки алкогольного сп’яніння та запропонували пройти огляд за допомогою приладу Драгер на місці. 53-річний чоловік погодився.
    Результат показав 2,14 проміле, що майже в 11 разів більше норми.
     
    Інша подія сталася близько 19-ї години на вулиці Генерала Родимцева. Цього разу водій автомобіля ЗАЗ 1102 також рухався без увімкненого ближнього світла фар.
    28-річний керманич зізнався патрульним, що вживав алкоголь та погодився пройти огляд на місці. Його результат показав 2,36 проміле, що майже у 12 разів більше норми.
     
    Інспектори склали на обох водіїв протоколи за ч.1 ст.130 (Керування транспортним засобом в стані сп’яніння), винесли їм постанови за ч.2 ст.122 (Користування зовнішніми освітлювальними приладами) КУпАП та відсторонили від керування автівками.
    Друзі, пам’ятайте, що п’яний водій за кермом — потенційний вбивця. Будьте свідомими громадянами, не сідайте за кермо в стані сп’яніння.