На Кіровоградщині розпочали роботу ще дві поліцейські станції

  • 29 лист. 2021 10:01
  • 591
    • Новина На Кіровоградщині розпочали роботу ще дві поліцейські станції Ранкове місто. Кропивницький
     
    Відкриття 20-ї станції відбулося на території Кетрисанівської громади Кропивницького району та 21-ї – у селі Головківка Олександрійської громади.
     
    У заходах взяли участь начальник поліції області Роман Козьяков, його заступник Олексій Ніколаєв, голови громад Віктор Поліщук та Сергій Кузьменко, керівництво управління превентивної діяльності, територіальних підрозділів, представники органів місцевого самоврядування та громад.
     
    У рамках підписаних меморандумів про співпрацю і партнерство, громадами були облаштовані приміщення та забезпечені всім необхідним для роботи поліцейських, а також придбані службові автомобілі.
     
    Обслуговуватимуть території поліцейські офіцери громади: Олег Степурський у Кетрисанівській громаді та Ярослав Щербинський – в Олександрійській.
     
    - Впровадження безпекових проєктів на території області триває. Більше тридцяти поліцейських офіцерів громад вже працюють на Кіровоградщині. Підтримуючи постійний контакт з місцевими жителями, вони забезпечують правопорядок та запобігають правопорушенням. Також реагують на проблеми мешканців та надають необхідну допомогу. Ми вдячні представникам громад за підтримку і сподіваємося на подальшу дієву співпрацю, - зазначив очільник поліції області Роман Козьяков.
     
    Під час заходів голови громад вручили поліцейським офіцерам ключі від службового транспорту.
     
    Також присутні оглянули автомобілі та оснащення, яке будуть використовувати у своїй діяльності правоохоронці, та приміщення поліцейських станцій.
     
    Нагадаємо, у липні на Кіровоградщині у Попельнастівській територіальній громаді запрацювала друга поліцейська станція.
     
    Сектор комунікації
    поліції Кіровоградської області