Кропивницький: "Дніпро-Кіровоград" пояснює, чому на Героїв України витікають нечистоти з колектора (ВІДЕО)

  • 29 лист. 2021 09:35
  • 1507
    • Новина Кропивницький: «Дніпро-Кіровоград» пояснює, чому на Героїв України витікають нечистоти з колектора (ВІДЕО) Ранкове місто. Кропивницький
     
    27 листопада мешканець Кропивницького Валентин Різа звернувся до водоканалу через ФБ.
     
    "Тиждень як нечистоти з каналізаційного колектора в кінці вулиці Героїв України течуть в поле і далі по яру в сторону Соколівського. Була помічена тут бригада аварійників, але аварія так і не ліквідована", - йдеться у повідомленні.
     
     
     
    ОКВП "Дніпро Кіровоград" у ФБ дав відповідь з приводу ситуації, що склалася з колектором, з якого виливаються нечистоти:
     
    "З приводу публікації щодо витоку з каналізаційного колектора на вулиці Героїв України у Кропивницькому повідомляємо наступне. 
    Дійсно, даний колектор перебуваєя у відомстві КВКГ ОКВП «Дніпро - Кіровоград». Близько тижня тому поки невстановлені особи викрали з нього металеву арматуру, а залишки бетонних плит покидали в середину. 
    Бригада водоканалу виїжджала на місце, обстежувала і проводить розчистку колектора, однак ситуація ускладнюється тим, що до нього немає доступу важкої техніки. У пікові години з колектора витікають стічні води. 
     
    Кропивницький водоканал передає великий привіт крадіям і робить все можливе, щоб розчистити колектор та привести його у нормальний робочий стан.
     
    Просимо всіх споживачів, які стали свідками крадіжок чи виявили їх на комунікаціях, - телефонуйте, будь ласка, до колл-центру ОКВП "Дніпро - Кіровоград" за номерами 050 488 86 91, 050 488 86 92, 050 424 65 00 або 067 414 41 74" - йдеться у повідомленні.