Обласна рада оголосила прийом робіт на здобуття премії імені Якова Паученка

  • 25 лист. 2021 13:35
  • 592
    • Новина Обласна рада оголосила прийом робіт на здобуття премії імені Якова Паученка Ранкове місто. Кропивницький
     
    Кіровоградська обласна рада оголосила прийом робіт на здобуття обласної премії у галузі архітектури, геральдики, вексилології і декоративно-прикладного мистецтва імені Якова Паученка учора, 24 листопада.
     
    Обласна премія призначається за введені в експлуатацію об’єкти архітектури та містобудування, які зокрема вплинули на формування естетичного середовища населених пунктів Кіровоградщини, є прикладом застосування сучасних технологій чи мають значну історично-архітектурну цінність, за створення громад і за твори декоративно-прикладного мистецтва, які використовуються на об’єктах архітектури, що мають значну історично-художню цінність тощо.
    Подати роботи можна до 10 січня 2022 року.
     
    Премія встановлюється у трьох номінаціях:
    • архітектура;
    • геральдика та вексилологія;
    • декоративно-прикладне мистецтво.
     
    На здобуття премії можуть висуватися твори, завершені та здані в експлуатацію або затверджені рішенням органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування (стосовно геральдики та вексилології).
     
    Конкурсні матеріали приймаються управлінням регіонального розвитку, містобудування та архітектури Кіровоградської облдержадміністрації до 10 січня 2022 року з 8.00 до 17.15 год, у п'ятницю — з 8.00 до 16.00 год.