Що обговорювали фермери на засіданні аграрної ради?

  • 23 лист. 2021 18:01
  • 634
    • Новина Що обговорювали фермери на засіданні аграрної ради? Ранкове місто. Кропивницький
     
    Сьогодні, 23 листопада, під головуванням очільниці Кіровоградської ОДА Марії Чорної відбулось установче засідання нового складу аграрної ради області, інформує у ФБ ОДА.
     
    У засіданні взяли участь керівники і представники фермерських господарств та сільськогосподарських підприємств Кіровоградщини.
     
    - Хочу сказати, що я завжди відкрита до діалогу з товаровиробниками, адже у нас єдина ціль – працювати на розвиток бізнесу в області та підтримувати його. На засіданнях ради я б хотіла, щоб ми спільно могли вирішувати проблеми, які турбують аграріїв. На кожне з них запрошуватимемо керівників відповідних відомств, з якими безпосередньо зможемо обговорити проблемні питання, - сказала Марія Чорна.
     
    Зокрема, учасники засідання поспілкувались про підсумки проведення жнивної компанії у 2021 році і перспективи державної підтримки сільськогосподарських виробників у 2022 році та про податкові новації у сільському господарстві.
     
    Окремо зупинились на сучасних трендах діджиталізації в сільському господарстві – присутнім презентували чат-бот «Помічник аграрія», який покликаний полегшити комунікацію представників агробізнесу.