У Кропивницькому копи затримали водія з канабісом

  • 23 лист. 2021 16:27
  • 511
    • Новина У Кропивницькому копи затримали водія з канабісом Ранкове місто. Кропивницький
     
    Завдяки повідомленню громадянина патрульні поліцейські відшукали водія, у якого були, ймовірно, наркотичні речовини, інформує Патрульна поліція.
     
    Учора, близько 14-ї години, через чат-бот Drug Hunters до патрульних поліцейських надійшло повідомлення. Громадянин розповів, що водій автомобіля ВАЗ 21114 може бути причетний до розповсюдження наркотичних речовин на вулиці Попова в Кропивницькому.
     
    Невдовзі патрульні виявили зазначене авто на вулиці Бєляєва. Водій автівки одразу почав нервувати та уникати спілкування з охоронцями порядку. 
    У керманича ВАЗу були ознаки наркотичного сп’яніння, але від проходження огляду у встановленому законом порядку він категорично відмовився.
    До того ж під час поверхневої перевірки транспортного засобу патрульні виявили пакет з подрібненою речовиною зеленого кольору, ймовірно, наркотичною. 35-річний керманич підтвердив, що це був канабіс, що мав незаконне походження.
     
    Надалі патрульні поліцейські склали на водія протокол за ч.1 ст.130 (Відмова від проходження огляду на стан сп’яніння) КУпАП та викликали слідчих для встановлення всіх обставин події.
    Дякуємо пильним громадянам, які не лишаються осторонь та одразу повідомляють про виявлені правопорушення на лінію 102.