У наступному році у Новоукраїнці відремонтують стадіон

  • 19 лист. 2021 16:03
  • 655
    • Новина У наступному році у Новоукраїнці відремонтують стадіон Ранкове місто. Кропивницький
     
    На Кіровоградщині перевіряють об’єкти, які планують відремонтувати по програмі «Велике будівництво» у 2022 році, інформує ОДА.
     
    Сьогодні, 19 листопада, за дорученням голови Кіровоградської ОДА Марії Чорної спеціалісти управління капітального будівництва та регіонального розвитку, містобудування та архітектури розпочали інспектування об’єктів спорту, інфраструктури та освіти в області.
    Перевіряється реальний стан об'єктів, наявна інфраструктура, проєктні рішення, у тому числі особливо звертають увагу на забезпечення вимог інклюзивності.
     
    Зокрема, сьогодні перевірили стадіон та адміністративну будівлю ДЮСШ в Новоукраїнці.
     
    - На жаль, жодних заходів з інклюзіїї, згідно з вимогами ДБН не забезпечено. Відсутні місця для паркування, безперешкодний доступ на територію стадіону та глядацькі трибуни кімнати особистої гігієни тощо. Об'єкт недоступний за сучасними вимогами, - повідомила начальниця управління регіонального розвитку, містобудування та архітектури Вікторія Кулікова.
     
    Аби виправити усі недоліки, осучаснити та відремонтувати стадіон і спортивну школу, об’єкт буде включено до програми «Велике будівництво» у 2022 році. Зокрема, планують провести капітальний ремонт адмінбудівлі, стадіону, тренувального майданчика, аби вони відповідали сучасним нормам, у тому числі, вимогам доступності та безбар’єрності, а також закупити обладнання.