Двадцятирічний кропивничанин розповсюджував наркотики за допомогою «закладок»

  • 18 лист. 2021 11:20
  • 498
    • Новина Двадцятирічний кропивничанин розповсюджував наркотики за допомогою «закладок» Ранкове місто. Кропивницький
     
    У Кропивницькому поліцейські з допомогою користувачів чат-боту припинили протиправну діяльність наркозбувача.
     
    Під час перевірки отриманої інформації співробітниками управління боротьби з наркозлочинністю ДБН Національної поліції України на території обласного центру викрито громадянина, який збував наркотичні засоби шляхом залишення так званих «закладок».
     
    Ним виявився 20-річний місцевий житель. Під час особистого огляду у нього було виявлено та вилучено 39 дозованих, обмотаних клейкою стрічкою, згортків з психотропною речовиною – метадон та прозорі пакунки з канабісом.
     
    Вилучені речові докази направили для проведення експертизи.
     
    Громадянин затриманий в порядку статті 208 КПК України. Поліцейські розслідують кримінальне провадження, розпочате за ч. 1 ст. 307 Кримінального кодексу України «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів».
     
    Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 4 до 8 років.
     
    Нагадаємо, раніше в обласному центрі з допомогою чат-боту поліцейські викрили 25-річного чоловіка у причетності до збуту наркотичних засобів. 
     
    Шановні громадяни, інформацію про кримінальні правопорушення, пов’язані з незаконним обігом наркотичних засобів та психотропних речовин та про осіб, причетних до їх скоєння, можна повідомити на «гарячу лінію» 050-248-85-81 або за номером «102», з допомогою чат-боту http://t.me/AntiDrugKrop_Bot, або в особисті повідомлення адміністратору групи комунікації поліції та громади «Безпечне місто» у месенджері «Телеграм» - https://t.me/joinchat/WFDNMUScH-N3C2iL.
     
    За матеріалами
    управління боротьби з наркозлочинністю
    в Кіровоградській області
    Департаменту боротьби з наркозлочинністю
    Національної поліції України